"(Nrazmahiwatx sumo~koj t|t~er(B, (Nno izbevatx izolqcii(B"s - (Nananxewa(B,(Ne(B.s (Nelenas (2012)
22-23 (NNOQBRQ (B2012 (NGODA SAMMIT PO B@DVETU es WSE VE SOSTOQLSQ(B, (NHOTQ UGROZA bRITANII NALOVITX WETO WYZWALA SLUHI O BESPOLEZNOSTI SAMMITA(B, (NA POTOMU I EGO OTMENE(B. (NnA \TOT RAZ OBSUVDALSQ SEMILETNIJ B@DVET es NA (B2014-2020 (NGODY(B.s
Keywords: (Ness; (Nb`dvets